Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Bröllopsresor och smekmånad i Västindien

Vi vet att det kan vara mycket pyssel med bröllopsförberedelser inför den kanske viktigaste dagen i ert liv. Det är många pusselbitar som ska falla på plats inför det stundande bröllopet och visst vill man att allt ska vara perfekt i minsta detalj, inte minst er smekmånad. 

Unna er en härlig, romantisk och framförallt minnesvärd bröllopsresa. Låt oss hjälpa er att hitta en bröllopsresa som passar just er och era önskemål. Kanske vill ni rymma iväg och gifta er på en härlig vit strand någonstans på en ö i Karibien, eller varför inte ombord på ett kryssningsfartyg med marin touch och med skepparen som vigselförrättare..?! Kanske är det så att ni varit gifta länge och vill förnya era löften eller bara fira att ni fortfarande är man och fru efter många år. Om det skulle vara så att ni har lite mindre tid att resa iväg och bara kan resa bort några dagar kan vi även hjälpa er att hitta en perfekt ”Minimoon”, en kortare smekmånad.

Kontakta oss så tar en av våra specialister fram förslag på bröllopsresor och smekmånad i Västindien.