Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Kryssningar i Medelhavet

Medelhavskryssningar

En kryssning i Medelhavet är så mycket mer än bara en kryssning till havs. Du besöker de kända öarna Korsika, Sicilien och Capri – kärlekens ö som har inspirerat konstnärer och poeter över hela världen. Venedig med sina kanaler och broar eller Neapel den gastronomiska medelpunkten i Italien. Självklara stopp på din medelhavskryssning.

Upplev välkända hamnar och undangömda stränder. Åk på upptäcktsresa och utforska de äldsta civilisationernas historiska platser. Det imponerande Akropolis i Aten, myten om Kolossen på Rhodos eller egyptens fantastiska pyramider. Följ med på en kryssning genom Bosporen och genom Dardanellerna in i Svarta havet. Där ligger Krim och det historiska Jalta. Nästa hamn, Odessa och de Ryska tsarernas sommarresidens. Vissa dagar lockar bara de långa vita stränderna i Grekland. Njut!

Vi på Hummingbird travel bokar bara kryssningar med de bästa kryssningsrederierna. Låt våra kryssningsspecialister hjälpa dig med din nästa kryssning.