Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Kryssningar i Västindien

Västindienkryssningar

Karibien är för många en dröm som på ett vykort. Upplev drömmen och besök vykortet! På våra kryssningar i Karibien kan du njuta av de där perfekta stränderna där kokospalmerna hänger ut över stranden. Vandra i regnskogen, omge dig av den orörda naturen och bada i de exotiska vattenfallen. En västindienkryssning får dig att komma in i semestertempo direkt, det finns inga stressade människor här, -och det smittar av sig.

Du bestämmer själv vart du vill kryssa, utbudet av kryssningar är stort och innefattar västra Karibien med Jamaica, Caymanöarna och Mexico. Östra Karibien med Bahamas, Haiti och Jungfruöarna. Dessa turer utgår oftast från Miami eller Fort Lauderdale som båda har bra flygförbindelser. På kryssningar i södra Karibien besöker du ofta Grenadinerna, Barbados och ABC-öarna – Aruba, Bonaire och Curacao.

Utbudet av aktiviteter och vattensporter är stort både ombord och när du kommer iland. Du vet alltid att efter en dag på en öde sandstrand så väntar lyxen av alla bekvämligheter ombord. Kryssningsfartygens restauranger skämmer bort dig med njutbara måltider och fantastiska viner. Njut av solnedgången från din egen balkong, medan du kryssar vidare till nästa exotiska ö.

Vi på Hummingbird travel bokar bara kryssningar med de bästa kryssningsrederierna. Låt våra kryssningsspecialister hjälpa dig med din bokning.