Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Carnival Cruise Lines

 

Kryssningar med Carnival Cruise Lines

Vill du kryssa ”the all American way” är Carnival Cruise Lines rederiet för dig! Detta amerikanska rederi erbjuder på sina många fartyg kryssningar med starka amerikanska förtecken – massor av aktiviteter och lekar, uppsluppen atmosfär, mycken ”upbeat” musik över hela fartyget – kort sagt kryssningar i mycket ledig och avslappad amerikansk atmosfär.

 

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Carnival Cruise Line?

Ett stort utbud av aktiviteter och lekar för ”stora”, unga passagerare och små erbjuds ombord. Carnivals koncept för en ledigt uppsluppen kryssning med mycket fart och fläkt! Maten och servicen ombord är av god kvalitet även om man inte ska förvänta sig några ”stordåd”. ”The fun ships” är Carnivals motto och det stämmer mycket bra, det är ganska så mycket ”hålligång” som gäller.

 

För vilka passar en kryssning med Carnival Cruise Lines bäst?

Familjer, kompisgäng, par, singelresenärer som vill ha en kryssning i amerikansk stil med mycket fart och fläkt och med amerikansk stil på måltiderna ombord finner vad de söker hos Carnival Cruise Lines.