Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Kryssningar med Celebrity Cruises

 

Kryssningar med Celebrity Cruises

Lyxkryssningar till oftast mycket förmånliga priser med stora toppmoderna fartyg är vad som kännetecknar kryssningar med Celebrity Cruises. Detta kryssningsrederi startades av det stora  grekiska rederiet Chandris för snart 20 år sedan. Sedan ett antal år tillbaka ägs Celebrity Cruises av Royal Caribbean International och är deras kryssningsrederi för ”premiumkryssningar”. Eleganta fartyg med mycket smakfull inredning, många moderna konstverk ombord och en servicenivå och kvalitet på måltiderna utöver det vanliga.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Celebrity Cruises?

Kryssningar med Celebrity Cruises karaktäriseras av en känsla av lyxkryssning till mycket förmånligt pris! Man har fler besättningsmedlemmar per passagerare än de flesta andra stora kryssningsrederier, vilket gör att servicenivånn blir mycket hög. All mat tillagas ombord från grunden och är av hög kvalitet. Man lägger sig vinn om att ha så få högtalarutrop som möjligt, vilket ger en lugn och behagligt avslappad atmosfär – men för den skull finns massor att göra ombord för den som vill vara aktiv. Celebrity Cruises har på Karibien-, Alaska- och Sydamerikakryssningar en majoritet av amerikanska passagerare medan inslaget av europeer på t ex Medelhavskryssningar är tämligen betydande.  

För vilka passar kryssningar med Celebrity Cruises bäst?

Söker man en prisvärd kryssning i elegant och stilfull, lite lugnare miljö men ändå med mycket att göra ombord är Celebrity Cruises ett mycket bra alternativ! Framför allt par som önskar en lyxkryssning med ett stort fartyg och familjer med t.ex. tonåringar finner Celebrity Cruises mycket lockande!