Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Norwegian Cruise Lines - Kryssningar

Kryssningar med NCL ( Norwegian Cruise Lines )

Kryssningar med NCL innebär s.k. Freestyle Cruising. Det betyder att man inte har några fasta sittningar gällande middagarna. Du väljer själv varje kväll när du vill äta, med vem eller vilka och hur stort bord. Det finns ett flertal restauranger att välja mellan av olika karaktär. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är ledig. NCL är stora på kryssningar mellan Hawaiiöarna men kryssar också i bl.a. Karibien, Alaska och Medelhavet. Majoriteten av passagerarna är amerikaner, speciellt i Västindien och Hawaii, lite mer blandat på kryssningar i Medelhavet.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med NCL?

Aktivitetsfyllda kryssningar – mycket att göra för alla åldrar! Atmosfären ombord är ledig och avspänd, här förekommer inte någon s.k. dresscode på kvällarna som på andra stora kryssningsfartyg. Det finns dock alltid någon restaurang där mörk kostym rekommenderas en eller ett par kvällar i veckan. Freestyle Cruising är ett uppskattat koncept av många som inte är så förtjusta i att ”klä upp sig” och som vill variera var de skall äta på kvällarna.

För vilka passar en NCL-kryssning bäst?

Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar att inte ha fasta sittningar och samma bord på kvällarna. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning mestadels ledig amerikansk atmosfär.