Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Kryssningar med segelfartyg

Ombord på ett vackert segelfartyg får du en oförglömlig kryssning. Kombinationen av ett fullt utrustat modernt kryssningsfartyg med klassiska linjer och detaljer från en svunnen tid då de stora clipperskeppen dominerade världshaven. Ombord på ett seglande kryssningsfartyg är man sällan mer än 200 passagerare vilket ger en intimare och mer avslappnad känsla. De smäckra skeppen kommer in i hamnar och atoller som sällan de stora kryssningsfartygen gör, Varje fartyg har du en engagerad besättning som känner fartyget som sin egen ficka och inte sällan en kapten som själv informerar om dagens begivenheter. För dig som är intresserad av segling så kan du naturligtvis delta i segelmanövrar, antingen på däck eller upp i riggen. Men du kan också luta dig tillbaka och bara njuta av solen och sällskapet och låta besättningen sköta resten.

Vi på Hummingbird travel bokar bara kryssningar med de bästa kryssningsrederierna. Låt våra kryssningsspecialister hjälpa dig med din bokning.