Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
Om Hummingbird

Hummingbird arrangerar livsstilsresor där upptäckarglädje, kunskap och lust ofta är bärande ingredienser. Vi är specialister på kryssningar och Västindien / Karibien. Våra kryssningar går över hela världen. Många i Medelhavet och Västindien men många också på floder i Europa och Asien. Även expeditionskryssningar, segelkryssningar och unika lyxkryssningar finns med i vårt utbud. Västindien är ett annat specialistområde som vi verkligen brinner för.

Genom åren har vi blivit kända för att hitta de där ställena man ofta letar efter när man ska unna sig en riktigt bra semester, fira något eller helt enkelt lyxa till det lite.

Flera av oss är helt specialiserade på konferensresor. Vi vill lyfta fram det som verkligen intresserar deltagarna. Det gäller såväl valet av resmål som vilka aktiviteter, vilka guider, vilka konferensmiljöer vi väljer. Självklart för oss är att det finns en röd tråd genom hela konferensresan. Från inbjudan till utvärdering. Och vi tror på lustfyllda processer! Därför blir det ofta konferensresor som är något utöver det vanliga.

Sedan 2008 huserar Hummingbird på Gibraltar Herrgård. Här sitter vi tillsammans med våra systerbolag Prima Travel, African Tours & Safaris, Croatia Yacht Club och Viva Italia. På Herrgården har vi också Italienska konsulatet där Hummingbirds vd, Ulf Hansen, är konsul.