Hummingbird Lifestyle Travel är IATA-licensierad, medlem i Svenska Resebyråföringen (SRF), Travelnet och har självklart ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.
SeaDream Yacht Club - Lyxkryssning

Lyxkryssa till lägre pris än någonsin tidigare!

Att kryssa med SeaDream Yacht Club är verkligen något för finsmakare. En riktigt lyxkryssning. Här får man får känslan av att vara ombord på sin egen yacht. Ombord finns det endast 55 rymliga hytter och servicen är helt unik. År efter år vinner Sea Dream priser för världens bästa service och bästa rederi. Poolområdet ombord är en oas när man bara vill ta det lugnt och här finns även en jacuzzi.

Maten är en gastronomisk höjdpunkt och man har som filosofi att gästerna ska få vad de önskar! Unikt för SeaDream är att allt ingår - även dryck! Och då är det inte några viner av enklare sort vi pratar om. Kort och gott - All inclusive med riktig guldkant och en äkta lyxkryssning. Planerar du en större sammankomst med ca 80-100 personer, bröllop eller jubileum så är SeaDream ett fantastiskt ställe att fira på. Ring vår kryssningsavdelning för bokning och fler erbjudanden med SeaDream Yacht Club, 031-81 98 30