Skapa din resa

Område
Rederi
Fartyg
Avresedatum
+/- Dagar
Vuxna
Barn

Tävling

Tävla om en drömresa till Tobago! Turkost vatten, kritvita stränder och vajande palmer! Läs mer här

Gilla oss på Facebook

Varför boka med Hummingbird?

  • Trygghetsgaranti alltid inkluderad i våra paketresor
  • Onlinebokning med livepriser – alltid öppet!
  • Alltid bästa erbjudande och bästa pris
  • Specialister på Kryssningar & Exotiska öar
  • Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet
Varför boka med Hummingbird?

Inspirera mig

Ja tack, jag vill ha förhandsinfo. Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!
Bröllopsresor
  • Inspiration
  • Bra att veta
  • Erbjudanden
  • Bokningsförfrågan

Smekmånad

Hur skall man lyckas få till den där perfekta, romantiska och upplevelserika bröllopsresan? Ni har kostnadsramarna och visionen och vi tar hand om resten och ser till att ni kommer att minnas den här resan för en lång lång tid framöver! Låt oss kittla med några tankar - hoppas ni är med!

Anquilla - strändernas ö!
Det här är perfekt för er som bara vill rå om varandra, sola och bada vid några av de kritvita stränderna och njuta av tillvaron när den är som bäst. Middagarna intar ni på några av de många trivsamma restaurangerna som bl. a. vet hur en hummer skall tillagas. Här är det Ni, solen, havet och den härliga maten som är i fokus!

Aruba
Perfekt för er som vill ha många valmöjligheter under vistelsen. Solen och baden är självklart I toppklass, liksom utbudet av bekväma hotell med utsökt service . Här står vattensporter högt på aktivitetslistan och erbjuder bl a kite- och windsurfing, snorkling, dykning och djuphavsfiske. Allt omgivet av en härligt varierande natur och landskapsbild!

St Lucia
Den vackra, tropiska ön som även erbjuder regnskog och en “drive-in” vulkan, är en skön förening av brittisk och fransk profil. Som upplagt för en romantisk vistelse nära naturen!

Bonaire - harmoniskt, avkopplande med fantastisk dykning!
Här finner du färre och mindre stränder men har i gengäld lugnet, harmonin och den charmiga staden Kralendijk som erbjuder ett fint utbud av restauranger, barer och bra shopping. Bonaire erbjuder även utmärkta möjligheter till dykning, snorkling och mycket mer även för den aktivitetstörstande bröllopsresenären!

Maldiverna
Maldiverna är något helt unikt och de 1190 öarna sträcker sig likt ett pärlhalsband över ett stort havsområde. 202 av öarna är bebodda varav endast 87 besöks av turister. Ögruppen är så perfekt den kan bli för den soltörstande som vill njuta av de bästa bad och stränder man kan tänka sig. Här ligger många stora korallrev, vilket även erbjuder fantastiska möjligheter för den dykintresserade. På Maldiverna är det lätt att “bara vara”!

Seychellerna - Paradiset på Jorden?
Ett fantastiskt örike med de finaste stränder och undervattensliv man kan tänka sig - mitt i Indiska Oceanen! Förädlat med regnskog, klippor och korallrev så ligger det nära till hands att kalla detta för "Paradiset på jorden"! Här upplever du Kreolsk gästvänlighet, oförstörd natur och semesterfaktorer i den bästa av kombinationer. Fördjupa gärna din upplevelse av Seychellerna genom att kombinera vistelsen mellan öarna Mahé, Praslin och La Digue!

Lyxkryssa med SeaDream Yacht Club
Något för finsmakaren som ger känslan av att vara ombord på er egna yacht. Ombord finns det endast 55 rymliga hytter och servicen är helt unik. Prisbelönt för världens bästa service och rederi. Poolområdet ombord är en oas när man bara vill ta det lite lugnt, och Jacuzzi finns självklart också till hands!
Maten är en gastronomisk höjdpunkt där allt ingår - även drycker av de bästa slag! All inclusive med riktig guldkant som man kan förvänta sig av det bästa. Välj bland flera fina yachkryssningar i Karibien och Europa.


Vi hoppas att ni nu fått några inspirerande uppslag för att kunna fortsätta att planera just er bröllopsresa!.. tveka inte på att ta hjälp av någon av våra engagerade reseproffs för fler idéer!