Skapa din resa

Land
Destination
Datum
Nätter
Rum
Rum 1 Vuxna Barn
Betyg
Måltider

Gilla oss på Facebook

Fartygsvisning

Varför boka med Hummingbird?

  • Trygghetsgaranti alltid inkluderad i våra paketresor
  • Onlinebokning med livepriser – alltid öppet!
  • Alltid bästa erbjudande och bästa pris
  • Specialister på Kryssningar & Exotiska öar
  • Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet
Varför boka med Hummingbird?

Inspirera mig

Ja tack, jag vill ha förhandsinfo. Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!
Exotiska Öar » Aruba
  • Om Aruba
  • Erbjudanden
  • Bokningsförfrågan

Aruba - One Happy Island

Njut av de fina kritvita långa stränderna, det turkosblåa havet och de många utmärkta restaurangerna. De mest kända stränderna är Eagle Beach och Palm Beach. Hotellen håller hög standard med ypperlig service. Huvudstaden Oranjestad är byggd i gammal kolonialstil.

Aruba är en aktiv ö där vattensporter står i centrum, windsurfing, kitesurfing, katamaranturer, djuphavsfiske, snorkling eller dykning där du kan finna bl.a skeppsvrak. Här finns också möjlighet till golf och kvällsnöjen, kanske prova lyckan på något av öns många casinon.

Besök Arikok National Park med grottor, kaktusskogar och tusenåriga indianmålningar. Naturen på Aruba är speciell och på intet sätt typisk för alla karibiska öar. På väst och sydkusten hittar du långsträckta, vita stränder. På nordostkusten, öns vindsida, är stränderna karga och klippiga.

Inlandet kännetecknas av meterhöga kaktusar, låga buskar och klippblock. Det mest kända trädet är dividiviträdet. Detta egenartigt formade träd hittar du överallt på ön.

Aruba som ligger utanför orkanbältet, kan besökas året om och kombineras utmärkt med öarna Curacao eller Bonaire.

Hotell på Aruba

Amsterdam Manor

Amsterdam Manor Beach Resort har 72 studios och lägenheter. Beläget på en av Arubas vackraste stränder, Eagle Beach. Hotellet är perfekt för par och gläds åt många återkommande gäster!

Läs mer »

Bucuti Beach Resort

En underbar oas som är en av favoriterna på Aruba! Utmärkt för par och perfekt läge på den bredaste delen av sandstranden Eagle Beach - utsedd till en av världens 10 bästa stränder.

Läs mer »

Divi Aruba All Inclusive

Den ultimata semestern för strand och soldagar på den pudervita stranden Druif Beach. Välj ifrån totalt 9 utmärkta restauranger och 7 barer, (tillsammans med Tamarijn Aruba).

Läs mer »

Divi Village All Inclusive

Divi Village All Inclusive Villas tillhör syskonhotellen Divi och Tamarijn och ligger tvärs över gatan. Ni som bor här med all inclusive har även tillgång till alla Divis och Tamarijns faciliteter!

Läs mer »

Manchebo Beach Resort

Manchebo Beach Resort - Ett charmigt hotell på underbara Eagle Beach. Njut av hotellets mysiga spa-avdelning i balinesisk/karibisk stil med mängder av olika behandlingar! Tre restauranger

Läs mer »

Talk of the Town

Ett intimt litet hotell som ligger tvärs över gatan från Surfside Beach och en kort promenad från Oranjestad centrum. På hotellet finns en utomhuspool, solterrass, bar och restaurang. Välutrustade rum.

Läs mer »

Tamarijn Aruba Hotel

Tamarijn Aruba är ett populärt all inclusivehotell främst för familjer, beläget direkt på den fina stranden Druif Beach. Aktivera dig med vattensportsaktiviteter, eller hotellets fitness och spa!

Läs mer »

Boardwalk

Uppskattar du en lite mer privat vistelse med en nära, personlig service? I en kokosnötplantage, endast några fotsteg från den berömda stranden Palm Beach, finner du denna lilla pärla med 14 rum.

Läs mer »