Skapa din resa

Land
Destination
Datum
Nätter
Rum
Rum 1 Vuxna Barn
Betyg
Måltider

Gilla oss på Facebook

Varför boka med Hummingbird?

  • Trygghetsgaranti alltid inkluderad i våra paketresor
  • Onlinebokning med livepriser – alltid öppet!
  • Alltid bästa erbjudande och bästa pris
  • Specialister på Kryssningar & Exotiska öar
  • Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet
Varför boka med Hummingbird?

Inspirera mig

Ja tack, jag vill ha förhandsinfo. Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!




Exotiska Öar » Grenada
  • Om Grenada
  • Erbjudanden
  • Bokningsförfrågan

Grenada - Kryddornas ö

Känd för sin skönhet och många kryddodlingar, främst muskot som är den största exportvaran. Ön är mycket vacker med höga berg, djupa dalar, floder, vattenfall och kratersjöar. Stora delar av ön är täckt av tropisk regnskog medan kusterna kantas av stränder och fina vikar. Den mest kända stranden är Grand Anse som är en ca 2 km lång vit sandstrand eller den vackra bukten Morne Rouge Bay.

Huvudstaden St Georges är en av Karibiens vackraste och charmigaste städer. Från Fort George har man en utmärkt utsikt ner över staden och den färgstarka marknaden. Njut av dofterna som inte finns på någon annan plats. De färska kryddorna ger Grenada en unik atmosfär som har inspirerat till ett spännande kök med många lokala specialiteter.

Grenada omfattar huvudön och de två mindre öarna Carriacou och Petit Martinique.

Hotell på Grenada

Blue Horizons

Blue Horizons Garden Resort har charmiga och trevliga lägenheter som ligger 300 m från den berömda Grand Anses stranden. Systerhotell med Spice Island Resort där du har tillgång till strand och solstolar.

Läs mer »

Coyaba Beach Resort

Ett snyggt designat och jättetrevligt hotell som vi varmt rekommenderar. Ligger vackert på den fina Grande Anse stranden. Man känner den varma atmosfären direkt i den trevliga receptionen.

Läs mer »

True Blue Bay Resort

Trivsam Boutiqueresort med miljömedveten profil som erbjuder njutning och avkoppling i en avspänd och vacker miljö. Intill en marina och nära den berömda Grand Ansestranden njuter du!

Läs mer »

Grand Beach Resort

Radisson Grenada Grand Beach Resort är ett prisvärt hotell direkt på den natursköna stranden Grand Anse. Stor pool med vattenfall, bubbelpool, poolbar och restaurang i den lummiga trädgården.

Läs mer »

Spice Island Beach Resort

Spice Island Beach Resort ligger med perfekt läge på en av öns finaste stränder, Grand Anse. Här ger man en personlig service och erbjuder boende med hög komfort. Spa och sportaktiviteter!

Läs mer »

Kalinago Beach Resort

Välkommen till ett personligt och mycket trivsamt litet hotell i karibisk stil, med endast 29 rum. Här får du njuta av utsikt mot havet och den berömda, omtalade och vackra stranden Morne Rouge Bay!

Läs mer »