Skapa din resa

Område
Rederi
Fartyg
Avresedatum
+/- Dagar
Vuxna
Barn

Varför boka med Hummingbird?

  • Trygghetsgaranti alltid inkluderad i våra paketresor
  • Onlinebokning med livepriser – alltid öppet!
  • Alltid bästa erbjudande och bästa pris
  • Specialister på Kryssningar & Exotiska öar
  • Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet
Varför boka med Hummingbird?

Inspirera mig

Ja tack, jag vill ha förhandsinfo. Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!
Gilla oss på Facebook

Välkommen på Tobagokväll

Kontakta Oss

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel

Frågor om exotiska öar och kryssningar: bokning@hummingbird.se
Frågor om konferensresor: konferens@hummingbird.se

Gibraltar Herrgård

På Gibraltar Herrgård i centrala Göteborg finns vi på Hummingbird Lifestyle Travel. Här samsas vi med våra systerföretag: Viva Italia, Croatia Yacht Club, Prima Travel, African Tours & Safaris samt Italienska Konsulatet. Det surrar av entusiasm och det hörs glada tillrop mellan de gamla charmiga träväggarna som spikades upp redan år 1840!

Adress:
Gibraltargatan 17
412 58 Göteborg
Kryssningar & Exotiska öar: tel. 031-81 98 30
Konferensresor: tel. 031-81 43 10
Gibraltar Herrgard
Ulf Hansen

Ulf Hansen

brinner för aktiva och upplevelserika resor. Är ofta just hemkommen från en exotisk vandring, safari, paddling, kryssning eller annat äventyr. Ulf har blivit utsedd till årets entreprenör, bott i Sydafrika och i omgångar även på Mauritius. Intressen vid sidan av resor är triathlon, kajaking, god mat och friluftsliv. Gärna i kombination. Ulf är också konsul för Italien.

Kontakta mig på ulf@hummingbird.se
Carina Johansson

Carina Johansson

är en av Sveriges mest kunniga västindienspecialiser. Efter alla resor till Tobago och Grenadinerna sitter hon inne med ovärderlig kunskap om vilken ö som passar just dig och ditt resesällskap bäst. Barnfamilj, bröllopsresa eller kitesurfing spelar ingen roll, hon vet vägen till de fantastiska ställena som inte alla känner till. Skulle du få för dig att kombinera kryssning med Västindien då har du hamnat hos rätt person. Kryssningar är Carinas andra specialitet.

Kontakta mig på carina@hummingbird.se

Camilla Hedberg

kan man lugnt kalla dedikerad kryssningsspecialist. Kvällslitteraturen är ofta olika rederiers nya kryssningsupplägg. Det tillsammans med hennes egna frekventa kryssande gör henne till ett bra bollplank när du ska boka din kryssning. Just hemkommen från Sardinien planerar hon kommande resa till Västindien. Intressen förutom resor är litteratur, att skriva, körsång och att arrangera middagar och fester för vänner. De senaste kryssningarna var i Medelhavet med Adventure of the Seas och MSC Splendida och i mars väntar en rundresa på Jamaica.

Kontakta mig på camilla@hummingbird.se
Camilla Hedberg
Erika Ringqvist

Erika Ringqvist

halkade in i resebranschen på skidor i Åre på åttiotalet. Skidintresset finns kvar och många skidorter har utforskats – både privat och med konferensgrupper. Nästa resa går till Verbier i Schweiz. Erika älskar att resa och har precis inspirerats av både New York och Kapstaden – två spännande städer i ständig förändring. Erika är en engagerad projektledare för sina konferensgrupper. Två konferensfavoriter just nu är Mallorca och Malta, där vi ständigt hittar nya pärlor för grupper av alla slag. Förutom resor gillar Erika god mat, musik, lugnet i naturen och pulsen i storstan. Sommartid är det motorcykeln som gäller.

Kontakta mig på erika@hummingbird.se

Ewa Bjurström

är alltid precis hemkommen från en resa. Kina, Dubai, Sydafrika eller Guatemala. Ewa brinner för sina specialarrangerade gruppresor med företag och privatpersoner. Har man haft Ewa som guide en gång reser man ogärna med någon annan sedan. Dörrar öppnas och saker som man trodde var ogenomförbart händer när hon är med. Missa inte hennes årliga julshoppingresa till Beijing i december. Ewa är också konsul för Guatemala.

Kontakta mig på ewa@hummingbird.se
Ewa Bjurström
Boijan Roos

Boijan Roos

som varit i resebranschen i många härliga år älskar att skräddarsy resor, för stora och små grupper. Favoritdestination är Skottland - där finns historia, god whisky, humor och gästvänlighet. Berlin - så spännande och så nära! Nyss hemkommen från en inspektionsresa till Istanbul - ”tusen & en natt-staden”, alltid varmt välkomnande. Island, den magiska ön, hör också till favoriterna - liksom Cinque Terre i italienska Ligurien. Intressen förutom att resa; träna på Curves, dart, lyssna på 70tals musik och plocka svamp. Boijan i ett nötskal; en glad, nyfiken och kreativ finlandsvenska!

Kontakta mig på boijan@hummingbird.se

Mikael Johansson

vår ekonomichef och den som håller ordning på siffror, bokföring och IT. Ge honom ett problem och han löser det. Senaste resan gick till natursköna Island, en veckolång rundtur med valsafari som höjdpunkt. På fritiden är det god mat, båtliv, långa promenader eller en härlig bok som gäller.

Kontakta mig på mikael@hummingbird.se
Mikael Johansson
Flora Cassiano

Flora Cassiano

är italienska och delvis uppvuxen på landet mellan Milano och den vackra Comosjön, sommarstället ligger i Santa Maria di Leuca – den lilla byn på spetsen av Apulien. Flora reser gärna till Italien och de senaste resorna gick till just Apulien, Rom, Milano, Bologna, Rimini, Toscana och Marsala på Sicilien. Hon har nyligen också varit på expeditionskryssning runt Hebriderna, i London under brinnande OS och med kollegorna i Istanbul - till våren blir det Barcelona. Flora drömmer om att besöka Svalbard och vandra till Santiago di Compostela. På fritiden är det Friskis & Svettis, salsadans, Bachata och skog och natur som gäller. Flora är vår Italienexpert – hör gärna av dig om du planerar en gruppresa!

Kontakta mig på flora@hummingbird.se