Skapa din resa

Område
Rederi
Fartyg
Avresedatum
+/- Dagar
Vuxna
Barn

Varför boka med Hummingbird?

  • Trygghetsgaranti alltid inkluderad i våra paketresor
  • Onlinebokning med livepriser – alltid öppet!
  • Alltid bästa erbjudande och bästa pris
  • Specialister på Kryssningar & Exotiska öar
  • Självklart har vi ställt resegaranti till Kammarkollegiet
Varför boka med Hummingbird?

Inspirera mig

Ja tack, jag vill ha förhandsinfo. Fyll i dina uppgifter nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!
Gilla oss på Facebook

Välkommen på Tobagokväll

  • Om Hummingbird
  • Hummingbirds fantastiska historia
  • Varför heter vi Hummingbird?

Om Hummingbird

Hummingbird arrangerar livsstilsresor där upptäckarglädje, kunskap och lust, ofta är bärande ingredienser. Vi är specialister på kryssningar och öarna i Västindien/Karibien. Våra kryssningar går över hela världen. Flertalet i Medelhavet, Västindien och Asien men även längs flera av Europas floder. Utöver dessa, erbjuder vi expeditionskryssningar, segelkryssningar och unika lyxkryssningar i vårt utbud. Västindien/Karibien är ett av våra specialistområden som vi verkligen brinner för.

Genom åren har vi blivit kända för att hitta de där ställena man ofta letar efter när man ska unna sig en riktigt bra semester, fira något eller helt enkelt lyxa till det lite.

Flera av oss är helt specialiserade på konferensresor. Vi vill lyfta fram det som verkligen intresserar deltagarna. Det gäller såväl valet av resmål som vilka aktiviteter, vilka guider, vilka konferensmiljöer vi väljer. Självklart för oss är att det finns en röd tråd genom hela konferensresan. Från inbjudan till utvärdering. Och vi tror på lustfyllda processer! Därför blir det ofta konferensresor som är något utöver det vanliga.

Sedan 2008 huserar Hummingbird på Gibraltar Herrgård. Här sitter vi tillsammans med våra systerbolag Prima Travel, African Tours & Safaris, Croatia Yacht Club och Viva Italia. På Herrgården har vi också Italienska konsulatet där Hummingbirds vd, Ulf Hansen, är konsul.